VKR Holding A/S Corporate Affairs

Advokat/erhvervsjurist med erfaring i internationale retsforhold

Vi ønsker at styrke vores kompetencer inden for konkurrenceret, behandling af persondata, transportret, indkøbskontrakter samt forhandling og håndhævelse af internationale kontrakter
 

Dine arbejdsopgaver

Som Group Legal Counsel indgår du i afdelingen Corporate Affairs, der arbejder med juridisk risk management & compliance i VKR Gruppen samt fungerer som VKR Gruppens interne advokatkontor og patent- og varemærkeafdeling. Du vil blive tilknyttet den del af Corporate Affairs, der dækker konkurrenceret, compliance og generel juridisk rådgivning.

Du har muligvis erfaring med ét eller flere af disse områder: 

  • juridisk bistand i relation til overholdelse af GDPR, investeringskontrakter, transportret, konkurrence­ret (særlig retsstillingen for markedsledere og virksomheder med større markedsandele), indkøbskontrakter, leveringsbetingelser og garantier, entreprise- og lejeret, samt arbejds- og ansættelsesret
  • arbejde med UN Global Compact/CSR
  • juridisk due diligence og juridiske reviews (audits) og
  • undervisning om juridiske forhold

Du kan hurtigt få dine egne ansvarsområder inden for ovennævnte, hvor du bliver ansvarlig for udførelse og koordinering af opgaver. Hvis du kun har lidt erfaring med nogle af opgaverne, kan vi hjælpe dig med at blive endnu bedre og efterhånden give dig mere selvstændighed i opgaverne.

Jobbet indebærer et mindre antal rejsedage om året.
 

Din profil

Du er advokat/jurist/erhvervsjurist med forretningsmæssig forståelse og interesse i at lære om vores produkter, kunder og markeder samt om de udfordringer og muligheder, som en større, international virksomhed har.

Du forventes at bidrage til vores ambition om at skabe værdi, yde service på højt niveau og sørge for transparens i afdelingens leverancer.

Du er god til samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt. Du er loyal og hjælpsom – og er ikke bange for at gå en ekstra mil, når der er behov herfor. Du er struktureret samt har styr på detaljer og kvalitet uden at miste overblikket. Du har en god situationsfornemmelse og behersker dansk, engelsk og gerne (men ikke nødvendigvis) også tysk i skrift og tale og har generelt et højt sprogligt niveau.

Fagligt er du uddannet som cand.jur. eller cand.merc. jur. Hvis du har gennemført uddannelsen som advokat, er dette en fordel, men ingen betingelse. Du har min. tre års erfaring med juridisk rådgivning og sagsbehandling, evt. fra en juridisk afdeling i en international virksomhed eller et internationalt arbejdende advokatfirma.


Vi tilbyder

En udfordrende stilling med gode muligheder for faglige udfordringer og udvikling i en stor interna­tional virksomhed. Du får en travl hverdag, men med den fornødne fleksibilitet. 

Du vil blive en del af et team på 15 medarbejdere bestående af kompetente jurister og ingeniører, der samarbejder i et uformelt og åbent miljø. 

Du vil få tæt kontakt til vores interne kunder, myndigheder og eksterne samarbejdspartnere i store dele af verden. I det hele taget vil din stilling være meget udadvendt.

Du bliver en del af en værdibaseret virksomhed, hvor vi har vores Mønstervirksomhedsmålsætning som ambition. Vores virksomhedsgruppe udvikler samfundsnyttige produkter, og vi tænker langsigtet og udviklingsorienteret.

VKR Holding holder til i Hørsholm, hvor du vil få arbejdssted.

 

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk direktør Henrik Rasmussen på telefon 3957 0533. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores website hurtigst muligt.

 

Del på:

Region:

Region Hovedstaden,

Yderligere oplysninger fås hos:

Henrik Rasmussen

Telefon: +45 39570533

Kontoradresse:

Breeltevej 18 2970 Hørsholm

Tilbage til toppen